Living the brand

Impact vergroter voor mens, merk en organisatie.

De toekomst is aan leiders en merken met positieve impact, vanuit authentieke kracht.

Wil jij ook meer impact als mens, als merk en als organisatie?

Als MT sidekick helpt Marlies leiders met lef die de sprong willen maken naar méér betekenis en impact. Sociaal én financieel.

Samen maken we de droom concreet en loodsen we de organisatie naar het gewenste resultaat. Want mooie plannen zijn niets waard zonder concrete actie en bezielde executie. Niet alleen de belofte, ook de beweging.

Als topmarketeer & businesscoach weet Marlies wat er nodig is voor:

•    Méér impact en energie voor jou als persoon

•    Méér impact als leider in jouw organisatie

•    Méér impact als merk in de samenleving

 

Een sterk merk dat bedenk je niet, dat bén je. Dat leef je. Binnenkant en buitenkant een geheel. Purpose. Met als resultaat: blije klanten, bevlogen medewerkers en een merk als een magneet.

Walk the talk. Wholehearted.

MT Sidekick. Als ervaren marketing directeur en leadership coach weet Marlies wat er nodig is voor méér impact. Zowel persoonlijk als zakelijk.

Marlies Tousain

ABOUT.

Marlies Tousain  

Als ervaren marketingdirecteur van o.a. Red Bull weet Marlies hoe belangrijk de verbinding is tussen de mensen, het merk én de organisatie. Het is haar drive om authentieke kracht te vertalen naar concrete beweging. Om zo leiders & merken te begeleiden in de transitie naar een purpose gedreven organisatie met positieve impact.

Daarin gaat ze bevlogen, kritisch en slagvaardig te werk. Ze overziet de business over de volle breedte en komt snel tot de kern. Als geen ander weet Marlies dat succesmerken niet gebouwd worden door een marketingafdeling of reclamebureau. Het is een team effort van de gehele organisatie.

In verschillende commerciële (directie)rollen deed Marlies ruimschoots ervaring op in de Champions League van grote merken in FMCG (o.a. Unilever, Heineken, SAB Miller, Douwe Egberts, ID&T). Ook is ze betrokken bij organisaties in opkomende markten en snelgroeiende startups.

Als MT sidekick biedt ze de unieke combinatie van vakinhoudelijk adviseur en personal coaching één. Zowel het heldere verhaal als de beweging. Zo helpt ze leiders om hun impact te vergroten.

Marlies is gecertificeerd coach en volgde meerdere coaching & leiderschapsopleidingen. Om snel tot de kern te komen maakt ze onder andere gebruik van systemisch werk en organisatie opstellingen. Indien de opdracht erom vraagt werkt Marlies samen. Uit haar netwerk van getalenteerde vakfanaten kiest ze de juiste mix voor het beste resultaat.

Als partner, moeder van 2 jonge kinderen én ondernemer zijn privé en zakelijk voor Marlies onlosmakelijk verbonden. Gedreven door vrijheid, plezier en ambitie biedt elke nieuwe fase kansen voor mooie avonturen. Of zoals Land Rover het zegt: One life, live it.
 

WHAT.
COMPANY
IMPACT.

Van purpose naar positieve impact. Meer betekenis als merk & organisatie. Scherp, bevlogen, praktisch.


 

MT

SIDEKICK.

BUSINESS COACHING.

Vergroot je persoonlijke impact met executive business coaching. Vakinhoudelijk advies en personal coach in één.

HOW.

TURNING PURPOSE INTO IMPACT

Dáár gaat het om. Als persoon, als merk en als organisatie

MENS

De diepgewortelde innerlijke drive. Waar jij als leider voor staat en gaat. 

MERK

De Purpose. Het betekenisvolle doel dat het hart sneller doet kloppen.

ORGANISATIE

De aanstekelijke beweging. Waardoor de groep én de impact alsmaar groeit. 

BRANDS.
CONTACT.