top of page
MT open arms.webp

WIE KIES JE OM TE ZIJN?

WYT.png
Executive Coach.png

Executive Coaching voor leiders met impact

Waarom? Omdat Marlies uit eigen ervaring weet dat je als directielid soms behoefte hebt aan een sparringpartner die jouw taal spreekt, met wie je concrete resultaten boekt. Een vakinhoudelijk adviseur en persoonlijke coach in één.
 
In een coaching traject gaan we heel gericht aan de slag met jouw vragen. Gedurende het traject staat Marlies naast je als spiegel, adviseur en inspirator voor alle uitdagingen die zich vakinhoudelijk en persoonlijk voordoen. Samen maken we de droom concreet en brengen we de verandering in beweging. Jouw organisatie verwacht immers een heldere inspirerende visie voorgeleefd door jou als leider. Kortom, heel concreet. Met als doel: Groei van jou als persoon, groei van het merk en groei van de business.
 
Voorbeeldvragen:

  • Om mijn organisatie te laten groeien wil ik eerst zelf een groeistap maken.

  • Hoe vertaal ik de strategie naar een enthousiast en kloppend verhaal.

  • En vervolgens naar een goede speech?

  • Hoe sta ik met meer zelfvertrouwen op het podium?

  • Hoe inspireer en motiveer ik mijn team naar meer resultaat?

  • Ik werk hard, maar de voldoening neemt af.

  • Draagvlak creëeren voor een nieuwe koers.

  • Ik voel dat het anders kan maar ik weet niet goed waar ik moet beginnen.

  • De transitie naar purpose & impact doet een beroep op mijn leiderschap. Waar te starten?


Marlies is een ervaren professional die de business over de volle breedte overziet en snel tot de kern komt. Als Nobco gecertificeerd coach volgde ze meerdere coaching & leiderschapsopleidingen en helpt ze leiders om hun impact te vergroten. Ze maakt onder andere gebruik van systemisch werk en organisatie opstellingen om snel tot de kern te komen.

Snel concreet aan de slag? Maak een vrijblijvende belafspraak

QUOTES.

R. Janmaat

Managing Director ID&T

"Met Marlies als coach aan mijn zijde ben ik zowel persoonlijk als zakelijk enorm gegroeid. Soms zijn de sessies confronterend, maar ze zijn voor mij op verschillende momenten en settings van onschatbare waarde gebleken." 

R. Stolk

Country Manager Insight

"Marlies durft de confrontatie aan te gaan. Deze aanpak heeft geleid tot een zeer snelle progressie van mij als persoon/leider. Ik raad derhalve elke senior leader die aan vooravond staat van een grote change, om met Marlies in gesprek te gaan."

Martijn de Bruijn

Sales director Red Bull

"Marlies is a very experienced marketing director, with a great understanding of the customer and shopper. She is able to build fact-based strategy followed by decisions and execution.  She really inspires people and coaches them to get the best out of themselves."

bottom of page