top of page

Over Marlies

 

Als ervaren marketingdirecteur van o.a. Red Bull weet Marlies hoe belangrijk de verbinding is tussen de mensen, het merk én de organisatie. Het is haar drive om authentieke kracht te vertalen naar concrete beweging. Om zo leiders & merken te begeleiden in de transitie naar een purpose gedreven organisatie met daadwerkelijke impact.

Daarin gaat ze bevlogen, kritisch en slagvaardig te werk. Ze overziet de business over de volle breedte en komt snel tot de kern. Als geen ander weet Marlies dat succesmerken niet gebouwd worden door een marketingafdeling of reclamebureau. Het is een team effort van de gehele organisatie. Mede daarom is Marlies ook oprichter van Impact Companions

 

Onlangs nog was Marlies de initiator van Help de Horeca, om horeca ondernemers in Covid'19 tijd te steunen. Het initiatief werd breed opgepakt door Heineken en 50 andere partners en werd uiteindelijk uitgerold in 21 landen.

In verschillende commerciële (directie)rollen deed Marlies ruimschoots ervaring op in de Champions League van grote merken in FMCG (o.a. Unilever, Heineken, SAB Miller, Douwe Egberts, ID&T). Ook is ze betrokken bij organisaties in opkomende markten en snelgroeiende startups.

Als MT sidekick biedt ze de unieke combinatie van vakinhoudelijk adviseur en coach in één. Zowel het heldere verhaal als de beweging. Zo helpt ze leiders & teams om hun impact te vergroten. Marlies is gecertificeerd coach. Om snel tot de kern te komen maakt ze onder andere gebruik van systemisch werk en organisatie opstellingen. Indien de opdracht erom vraagt werkt Marlies samen. Uit haar netwerk van getalenteerde vakfanaten kiest ze de juiste mix voor het beste resultaat.

Als partner, moeder van 2 jonge kinderen én ondernemer zijn privé en zakelijk voor Marlies onlosmakelijk verbonden. Gedreven door vrijheid, plezier en ambitie biedt elke nieuwe fase kansen voor mooie avonturen. Of zoals Land Rover het zegt: One life, live it.
 

Practise like
you've never won.

Play like you've never lost. 

Michael Jordan

bottom of page