top of page

Executive coaching voor leiders met impact

Dagvoorzitter met impact

Icon Dagvoorzitter BLACKkopie.png

Dagvoorzitter & presentator met impact

Ben je op zoek naar een inhoudelijk sterke dagvoorzitter voor een congres of evenement? Een inspirerende presentator voor een talkshow (of podcast) die perfect aansluit bij jouw organisatie? Of misschien wel de lancering van een nieuwe strategie waarbij je mensen in beweging wil krijgen? Marlies voorziet in de behoefte aan een vrouwelijke dagvoorzitter die niet alleen faciliteert, maar ook inspireert, adviseert en de impact vergroot voor alle betrokkenen. Zodat jij, de organisatie en het publiek vol energie de sessie uitkomen.

Veelzijdig & vakkundig

 

Marlies biedt een unieke combinatie van deskundigheid als topmarketeer, boardroom advisor en executive coach. Met haar jarenlange ervaring in de boardroom kruipt ze in de huid van jouw organisatie en spreekt ze de taal van de directieleden (C-level) in zowel Nederlands als Engels. Marlies weet haar veelzijdigheid te vertalen naar de juiste combinatie van diepgang, interactie en luchtigheid. Daarin gaat ze bevlogen en doortastend te werk.


Sprekers op hun gemak

Als spreker op het podium staan kan spannend zijn. “Komt de boodschap wel over? Vergeet ik niks?” Marlies fungeert als vangnet voor de sprekers. Zij kunnen vrijuit spreken in hun eigen taal, wetende dat ze worden ondersteund en begeleid door iemand die hun wereld begrijpt. Daarnaast traint Marlies ook sprekers. Zowel op de inhoud als de vorm. Zoals bijvoorbeeld voor een belangrijke speech of als tafelgast tijdens een (online) talkshow. Marlies is scherp en warm tegelijkertijd en neemt met flair de leiding.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding geeft rust en vertrouwen voor alle betrokkenen. Dus hoe eerder Marlies betroken wordt hoe fijner.

Wat willen we dat de deelnemers onthouden en gaan doen? Op welke manier gaan we dit bereiken? Gezamenlijk creëren we een goed doordacht programma dat de boodschap écht overbrengt. Soms zijn er keuzes zijn nodig om nice to know & need to know informatie te scheiden.

Dagvoorzitter+

Marlies is te boeken als (podcast) presentator, dagvoorzitter, workshop begeleider, tafelhost & sprekerscoach.

QUOTES.

"“Marlies slaagt erin als ervaren en deskundig voorzitter, om snel een open en vertrouwelijke sfeer te creëren aan de klantentafel. De combinatie tussen een uiterst zorgvuldige voorbereiding, haar persoonlijkheid en de energieke aanpak, leidde tot een zeer waardevol event.”" 

"Als dagvoorzitter is Marlies vakinhoudelijk sterk. Daarnaast heeft ze het vermogen om inhoud en sfeer perfect samen te brengen; Serieus wanneer het moet, spontaan als het kan."

Pieter Schure

Pino Productions

"Dank Marlies voor de gave samenwerking. In korte tijd hebben we een live kick off omgebouwd naar een online show. Samen van inhoud naar concept. Jij als volleerd tafelhost en ik de regie. Dat doen we vaker!"

Joris van Zoelen

partner Synergie, business for good

Robin van Galen

Bondscoach

bottom of page