top of page

Living the brand

Van WHY naar WOW

Strategie & Advies: Van WHY naar WOW 

Grote kans dat ook jij droomt van meer betekenis en impact. De jonge generatie vraagt om authenticiteit & relevantie. Juist daar ligt een kans voor merken (én mensen) die verantwoordelijkheid nemen en waarmaken wat ze beloven. Juist NU.

Living the brand. Dáár gaat het om. Want succesmerken worden niet gebouwd door een marketingafdeling of reclamebureau. Het is een team effort van de gehele organisatie. Startend bij een bevlogen leider met een helder plan.

Marlies kruipt in de huid van de organisatie. Op zoek naar de ziel in de zaak. Stapsgewijs begeleiden we jouw organisatie van een betekenisvolle purpose tot concrete beweging. Living the brand op de belangrijkste touchpoints.
 

Modulaire aanpak


Geen dikke rapporten of presentaties, maar een no nonsens aanpak met blijvende impact en een alsmaar groeiende groep ambassadeurs. Zo verspreiden wij het vuur.
 

Purpose-scan

Workshop(s)

Verhaal

Bevlogen

Aanscherping

Scherp

Vormgeving

Praktisch

Podium pitch

Ambassadeurs

Uitrollen

Bewaking

Voorbeeld cases:

 

  • We zoeken een overkoepelende purpose om de positieve impact van onze activiteiten te vergroten.

  • Hoe houden we ons merk aantrekkelijk voor de volgende generatie zonder de huidige te verliezen?

  • Ondanks mooie plannen blijft concrete actie uit. Wat kan mijn team leren van de bevlogen en winnende aanpak van bedrijven zoals Red Bull & Tony Chocolonely?

  • We zijn het grootste foodmerk van Nederland, maar niet het sterkste. Hoe brengen we trots en purpose terug in het merk én de organisatie?

  • Welk maatschappelijk probleem lossen we op? En help ons stelling te nemen. Zodat we echt impact hebben.

Plan een vrijblijvende belafspraak
 

AnneMarie Adriaans
Grounded Identities

 "Marlies heeft het unieke talent om jouw persoonlijke superkracht te verwoorden en concreet te maken. Zodat elke leider, elk merk en elke organisatie meer impact en betekenis krijgt." 

QUOTES.

Chris Kluijtmans
Algemeen Directeur Facility

"Zonder deze sterke basis hadden we nooit deze vaart en energie te pakken. We leven nu nog bewuster waar we voor staan! Met business die 100% bij ons past."

Mark van den Tweel
Algemeen Directeur Natuurmonumenten

“Bedenken is een, maar uitvoeren is twee. Daarmee heeft Marlies een hele bijzondere prestatie geleverd die bijdraagt aan een mooier Nederland."

bottom of page