top of page

Executive coaching voor leiders met impact

Dagvoorzitter met impact

Icon Dagvoorzitter BLACKkopie.png

Dagvoorzitter & presentator met impact

Marlies werkt op het snijvlak van business en betekenis.

Ze gaat voor echte impact. Daarom begeleidt ze jou en je team in het overbrengen van de juiste boodschap tijdens een (online) event. Niet alleen in woord maar ook in daad.

 

Marlies is te boeken als presentator, dagvoorzitter, tafelhost & spreker.

Daarnaast traint ze ook sprekers. Zoals bijvoorbeeld voor een belangrijke speech of als tafelgast tijdens een (online) talkshow.

 

In verschillende commerciële (directie)rollen deed Marlies ruimschoots ervaring op in de Champions League van grote merken (o.a. Unilever, Heineken, Red Bull). Ook is ze als adviseur & bestuurslid betrokken bij non profit organisaties en snelgroeiende startups met een maatschappelijke missie.

 

Als eigenaar van Impact Companions helpt ze bedrijven om hun kracht in te zetten als “force for good”. Want “brands that matter. Do better”. Onlangs nog was Marlies de initiator van Help de Horeca, om horeca ondernemers in Covid'19 tijd te steunen. Het initiatief werd breed opgepakt door Heineken en 50 andere partners en werd uiteindelijk uitgerold in 21 landen. Business en betekenis

 

Het is mede daarom dat Marlies een veelgevraagde dagvoorzitter is bij organisaties die verbinding zoeken en meer betekenis willen.

Marlies weet haar veelzijdigheid te vertalen naar de juiste combinatie van diepgang en luchtigheid. Ze is scherp en neemt met flair de leiding. Daarin gaat ze bevlogen en doortastend te werk.

 

Samen maken we een sterk en interactief programma, zodat jij, de organisatie en het publiek vol energie de sessie uitkomen. Een goede voorbereiding geeft rust en vertrouwen voor alle betrokkenen. Scherpe keuzes zijn nodig om nice to know & need to know informatie te scheiden.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies.

QUOTES.

"“Marlies slaagt erin als ervaren en deskundig voorzitter, om snel een open en vertrouwelijke sfeer te creëren aan de klantentafel. De combinatie tussen een uiterst zorgvuldige voorbereiding, haar persoonlijkheid en de energieke aanpak, leidde tot een zeer waardevol event.”" 

"Als dagvoorzitter is Marlies vakinhoudelijk sterk. Daarnaast heeft ze het vermogen om inhoud en sfeer perfect samen te brengen; Serieus wanneer het moet, spontaan als het kan."

Pieter Schure

Pino Productions

"Dank Marlies voor de gave samenwerking. In korte tijd hebben we een live kick off omgebouwd naar een online show. Samen van inhoud naar concept. Jij als volleerd tafelhost en ik de regie. Dat doen we vaker!"

Joris van Zoelen

partner Synergie, business for good

Robin van Galen

Bondscoach

bottom of page